Sklep

RODO

RODO

Drogi Użytkowniku Sklepu CSI Jedność, W związku z nadchodzącymi zmianami w zakresie ochrony prywatności chcielibyśmy przypomnieć cele i zasady na jakich przetwarzamy Twoje dane osobowe. Kto przetwarza Twoje dane? Administratorem Twoich danych osobowych jest CSI Jedność z siedzibą w Grójcu (05-600), ul. Piłsudskiego 32 (dalej: CSI „Jedność”). Dlaczego przetwarzamy Twoje dane? Podane dane osobowe oraz […]


Produkt niedostępny

Drogi Użytkowniku Sklepu CSI Jedność,

W związku z nadchodzącymi zmianami w zakresie ochrony prywatności chcielibyśmy przypomnieć cele i zasady na jakich przetwarzamy Twoje dane osobowe. Kto przetwarza Twoje dane? Administratorem Twoich danych osobowych jest CSI Jedność z siedzibą w Grójcu (05-600), ul. Piłsudskiego 32 (dalej: CSI „Jedność”).

Dlaczego przetwarzamy Twoje dane? Podane dane osobowe oraz Twoja historia transakcji dokonywanych w CSI Jedność, na jednosc-grojec.pl i w aplikacji mobilnej http://jednosc-grojec.pl/sklep/ są przetwarzane w celu:

• w celach analitycznych i statystycznych – podstawą prawną przetwarzania jest uzasadniony interes CSI Jedność (art. 6 ust. 1 lit. f RODO) polegający na prowadzeniu analiz Twojej aktywności w ramach doskonalenia i rozwijania naszej działalności;

• w celu ewentualnego ustalenia i dochodzenia roszczeń lub obrony przed nimi – podstawą prawną przetwarzania jest uzasadniony interes CSI Jedność (art. 6 ust. 1 lit. f RODO). Firma CSI Jedność posiada  własny Sklep. Twoje dane osobowe będą przetwarzane w środowisku informatycznym, co oznacza, że mogą być także tymczasowo przechowywane i przetwarzane w celu zapewnienia bezpieczeństwa i poprawnego funkcjonowania systemów informatycznych, np. w związku z wykonywaniem kopii bezpieczeństwa, testami zmian w systemach informatycznych, wykrywania nieprawidłowości lub ochroną przed nadużyciami i atakami. Jak długo przechowujemy Twoje dane? Twoje dane osobowe będą przechowywane przez okres niezbędny  do czasu przedawnienia roszczeń cywilnoprawnych i należności podatkowych związanych z korzyściami z naszego Sklepu. Komu udostępniamy Twoje dane? Twoje dane osobowe będą w niezbędnym zakresie ujawniane podwykonawcom CSI Jedność odpowiedzialnym za obsługę Sklepu (np. podmiotom świadczącym usługę komunikacji marketingowej, dostawcom usług i systemów informatycznych), firmom kurierskim. Jakie masz prawa? W związku z przetwarzaniem przez CSI Jedność Twoich danych przysługuje Ci szereg uprawnień: • możesz uzyskać informację o tym w jaki sposób i w jakim zakresie przetwarzamy Twoje dane oraz dodatkowo kopię Twoich danych osobowych. • możesz zażądać sprostowania Twoich danych (jeśli zostały błędnie zapisane lub jeśli się zmieniły), ich usunięcia (jeśli nie ma podstawy do tego, aby CSI Jedność je przetwarzało) lub ograniczenia przetwarzania (jeśli chcesz aby CSI Jedność przetwarzało Twoje dane tylko w ograniczonym zakresie, do czasu rozpatrzenia Twojego sprzeciwu lub wniosku o sprostowanie danych, a także jeśli chcesz aby dane zostały przechowane w związku z Twoimi roszczeniami); • możesz zażądać przekazania Twoich danych, które nam dostarczyłeś, w ustrukturyzowanym, powszechnie używanym formacie, nadającym się do odczytu maszynowego. Otrzymane dane możesz samodzielnie przekazać wybranemu przez siebie administratorowi. Ponadto, jeśli będzie to technicznie możliwe, przy zachowaniu odpowiednich standardów bezpieczeństwa, możemy na Twoje żądanie zrobić to za Ciebie; • w przypadku, gdy przetwarzanie Twoich danych przez CSI Jedność odbywa się na podstawie uzasadnionego interesu możesz sprzeciwić się takiemu przetwarzaniu (informacje o podstawie przetwarzania znajdziesz wyżej w sekcji „Dlaczego przetwarzamy Twoje dane?”); Jeśli uważasz, że przetwarzanie przez nas Twoich danych narusza Twoje prawa powiedz nam o tym. Staramy się reagować na uwagi i sugestie naszych Uczestników. Przysługuje Ci także prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego. Przysługuje Ci także prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (do 25 maja 2018 r. nazywanego Generalnym Inspektorem Ochrony Danych Osobowych). Jak możesz się z nami skontaktować? CSI Jedność wyznaczył inspektora ochrony danych, z którym możesz się skontaktować wysyłając wiadomość na adres e-mail: informatyk@jednosc-grojec.pl w każdej sprawie dotyczącej przetwarzania Twoich danych osobowych. Ponadto, zawsze możesz napisać na adres CSI Jedność., Grójec (05-600), ul. Piłsudskiego 32 lub skontaktować się z nami poprzez adres e-mail: sprzedaz@jednosc-grojec.pl.

Nie znaleziono produktów które pasują do Twoich wyborów.

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress

Od 25.05 stosujemy RODO, nowe przepisy UE o ochronie danych osobowych, zapoznaj się z komunikatem na stronie sklepu Informacja RODO and